Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Crizal Prevencia coating

Licht speelt een belangrijke rol in ons leven

Licht is belangrijk voor ons zicht, bijvoorbeeld voor het waarnemen van objecten, kleuren en vormen. Daarnaast is licht ook van belang voor ons welzijn, omdat het een invloed heeft op onze biologische klok, ons geheugen, onze prestaties en ons humeur. Licht kan ook een vervroegde oogveroudering veroorzaken.

Begin vandaag met het beschermen van uw ogen voor de toekomst!

UV-stralen vergroten de kans op staar

UV-stralen zijn niet alleen schadelijk voor onze huid, maar ook voor onze ogen. De schade die veroorzaakt wordt versterkt zich door de jaren heen en versnelt het huid- en oogverouderingsproces. Daarnaast vergroten UV-stralen de kans op staar. Blauwviolet licht is schadelijk voor het netvlies en kan op langere termijn het zicht ernstig bedreigen.

Daarom kiest u voor Crizal Prevencia:

  • Voorkomt het versneld verouderen van het oog door selectief schadelijk blauwviolet licht te filteren.
  • Zorgt voor uw welzijn door enkel het noodzakelijke licht door te laten. Deze selectieve lichtfiltering heeft een positieve invloed op uw biologische ritme, gemoedstoestand, geheugen en prestaties.
  • Biedt een duurzaam en optimaal zicht door de meest complete bescherming tegen hinderlijke reflecties, krassen, vlekken, stof en water te bieden.

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *