Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Lafont Brillen

Het opticienbedrijf van de familie Lafont uit Parijs bestaat al heel lang. Uit de behoefte om zich te onderscheiden met een eigen brillenlijn, ging de familie zelf brillen ontwerpen. Al snel bleek dat er met de collectie eigen brillen goede zaken werden gedaan en de familie besloot dan ook om te gaan exporteren naar het buitenland.

Lafont is heel goed in de mooiste kleurcombinaties

Brillen in alle modellen en kleuren

Als je in Parijs bent en geïnteresseerd bent in brillen, dan is een bezoekje aan een van de Lafont brillenwinkels de moeite waard. Het zijn heel kleine winkeltjes met daarin brillen in alle modellen en kleuren. Lafont is heel goed in het creëren van de mooiste kleurcombinaties. Men heeft het alleenrecht op vele kunststof platen waaruit brillen vervaardigd kunnen worden.

Lafont voor kleine brillenmaten

Vooral voor vrouwen met een kleine maat bril is Lafont een uitstekend merk. Een uitgebreid assortiment met veel keuze bij Federmann.

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *