Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Over Federmann

Vijf optiekwinkels. Veel ervaren opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en een orthoptist

Federmann staat voor goed en scherp zien door een eigentijdse bril of comfortabele contactlenzen, geadviseerd door gekwalificeerde en ervaren opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en een orthoptist.

De bakermat van het bedrijf Federmann

De winkel in de Haarlemse Grote Houtstraat is waar het bedrijf Federmann in 1850 is begonnen. Daarmee is het de langst bestaande winkelier van de Grote Houtstraat en tevens ook de langst bestaande optiekwinkel van Nederland. Tegenwoordig zijn er vijf Federmann optiekwinkels in Zuid Kennemerland: drie in Haarlem, één in Heemstede en één in Velserbroek.

Federmann is jouw opticien in de regio Haarlem

Kijkplezier. Daar draait het om in onze vijf doelgroepgerichte optiekzaken waar kwaliteit en mode centraal staan. Vandaag de dag is de bril niet alleen een noodzaak maar zeker ook een modeaccessoire! Velen bekende merken zoals Ray-BanTom Ford en velen andere zijn bij ons verkrijgbaar. Bij Federmann bent u als consument in goede handen, niet alleen voor een beter zicht, maar ook voor kwaliteit en een ruime keuze aan brilmonturen. 

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *