Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Chanel Brillen

Mevrouw Coco Chanel begon in 1909 te Parijs met haar eigen couture en dat was het begin van het modehuis Chanel, dat bekend staat om haar luxe en kenmerkende stijl. Aanvankelijk begon het bedrijf als een accessoirewinkel voor vrouwen met hoeden. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een waar imperium binnen de modewereld.

De dubbele ‘C’ is al sinds 1921 het logo van het indrukwekkende Chanel imperium.

In 1921 bereidde Coco als eerste een synthetisch parfum: het onovertroffen Chanel nr. 5. Zij vond dat de vrouw niet meer genoegen moest nemen met alleen maar parfums die uit bloemen bereid waren. Na het overlijden van Coco heeft de Duitse couturier Karl Lagerfeld het huis Chanel in 1983 voortgezet.

Chanel brillen bij Federmann in Haarlem

Sinds 1965 maakt Chanel naast parfums en cosmetica, tassen en sieraden, ook prachtige brillen en zonnebrillen. De thema’s die Chanel gebruikt, worden tot in de accessoires doorgevoerd en dus ook in de brillen. Zo vind je in de nieuwste collectie Chanel monturen hetzelfde lamsleer terug als voor de tassen gebruikt wordt. Optiekwinkel Federmann is trotse dealer van Chanel brillen.

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *