Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Tom Ford Brillen

Tom Ford is een succesvol modeontwerper uit Amerika. In 1990 werd hij bij Gucci aangesteld als creative director waar hij dit merk een gigantische boost gaf toen het bedrijf bijna failliet was. Tom Ford werd in 2001 door VH1/Vogue Awards in New York benoemd tot beste internationale ontwerper. Hij verliet de Gucci Group in 2004. In 2005 bracht hij zijn eerste zonnebrillenlijn uit en enkele jaren later voegde hij hier de correctiemonturen aan toe.

De monturen hebben een elegante belijning en originele luxe details.

Kenmerken van Tom Ford monturen

De monturen van Tom Ford zijn zeer herkenbaar aan het T-teken bij het hoekstuk, de super elegante belijning en originele luxe details. De monturen zijn van grote kwaliteit en de afwerking zeer mooi. Amerikaanse beroemdheden als Mariah Carey en Miley Cyrus dragen het merk graag, maar ook in Nederland zien we de brillen regelmatig. Zo draagt Koningin Maxima graag een zonnebril van Tom Ford.

Tom Ford dealer in Haarlem

Optiekwinkel Federmann is trotse dealer van Tom Ford brillen.

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *