Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Kinderbrillen

Meer kinderen aan de bril

Steeds meer kinderen hebben een bril nodig. Hoe komt dat? Op de meeste basisscholen in Nederland zijn de ouderwetse, groene schoolborden inmiddels vervangen door moderne, digitale borden. Het vergt meer inspanning om van deze borden te lezen. De letters op digitale borden zijn een stuk kleiner dan de letters die met een krijtje op een schoolbord worden geschreven, waardoor de kinderen achterin de klas het bord maar moeilijk kunnen lezen. Ieder kind heeft zijn of haar eigen smaak en gelukkig hebben wij heel veel verschillende kinderbrillen.

Steeds meer kinderen hebben een bril nodig.

Belangrijk bij het kiezen van een kinderbril

Het gezicht van kinderen

Houdt bij het zoeken naar de juiste kinderbril de volgende zaken in gedachten: Het gezicht van een kind heeft andere verhoudingen dan het gezicht van een volwassene. Zo hebben kinderen bijvoorbeeld niet echt een uitgesproken neus en tot het begin van de puberteit meestal maar een klein ‘wipneusje’.

Kinderbrillen moeten tegen een stootje kunnen

Een goede kinderbril is stevig en meestal voorzien van flex scharnieren. Bij Federmann is er volop keuze.

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *