Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Varilux Sport: multifocale sportglazen

Multifocale brillenglazen afgestemd op sport

Bij sportbeoefening is een hoofdrol weggelegd voor onze ogen: zij verstrekken 80% van de informatie over de snelheid en nauwkeurigheid van bewegingen en verplaatsingen. Essilor lanceerde Varilux® Sport om in te spelen op de specifieke verwachtingen van sportbeoefenaars. Deze multifocale brillenglazen dienen voor alle sporten, zoals mountainbiken, zeilen, skiën… zodat de sporter optimaal kan presteren!

Varilux® Sport: multifocale brillenglazen voor alle sporten.

Het multifocale brillenglas Varilux Sport biedt:

  • Een vertezicht dat is aangepast aan openluchtactiviteiten, om opdoemende hindernissen duidelijk te onderscheiden (skiën, mountainbiken, enz.)
  • Een zicht op tussenafstand om de bewegingen en verplaatsingen beter te combineren en bewegende voorwerpen nauwkeurig te kunnen volgen (tennis- en golfballen, enz.)
  • Een nabijzicht om nauwkeurig te zien, ongeacht de snelheid en stabiliteit (aflezen van een snelheidsmeter op een fiets, een scorekaart bij golf, een GPS, een kompas, enz.)

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *