Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Tom Ford Zonnebrillen

Monturen met een elegante belijning en originele luxe details

Tom Ford heeft zich sinds de jaren ‘80 bewezen als een man van vele talenten variërende van modeontwerper tot filmproducent. Zijn indrukwekkende carrière startte hij door de bijna failliete Gucci Group naar ongekende successen te leiden. Maar ook als creative director van Yves Saint Laurent zette hij met zijn handelsmerk van sensualiteit en mystiek dit merk weer op de kaart.

Een jaar na zijn vertrek in 2004, kondigde hij de oprichting van het merk Tom Ford aan. Een collectie van beautyproducten en eyewear. Al snel volgde de eerste opening van vele winkels wereldwijd en werd het merk uitgebreid met Menswear, accessoires en een collectie van geuren. Later werden daar nog een vrouwen kledinglijn en een complete cosmetica collectie aan toegevoegd.

Kenmerken van Tom Ford monturen

De monturen van Tom Ford zijn zeer herkenbaar aan het T-teken bij het hoekstuk, de super elegante belijning en originele luxe details. De monturen zijn van grote kwaliteit en de afwerking zeer mooi.

De monturen hebben een elegante belijning en originele luxe details.

Amerikaanse beroemdheden als Mariah Carey en Miley Cyrus dragen het merk graag, maar ook in Nederland zien we de brillen regelmatig. Zo draagt Koningin Maxima graag een zonnebril van Tom Ford.

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *