Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Nachtlenzen

Met nachtlenzen heb je overdag geen bril / lenzen nodig.

Nachtlenzen zijn sinds 2000 een revolutie op de contactlens markt. Deze lenzen draag je tijdens het slapen, waardoor je oog wordt gecorrigeerd en je overdag geen bril of lenzen nodig hebt. Nachtlenzen zijn perfect voor mensen met een sterkte van -0.50 t/m -4.00 en voor mensen die aan het einde van de dag last hebben van hun lenzen.

Nachtlenzen zijn perfect voor mensen met een sterkte van -0.50 t/m -4.00.

Het idee van een lens die het oogoppervlak aanpast zodat iemand geen bril meer nodig heeft bestaat al heel lang, maar de praktische uitvoering werd pas realiteit toen twee uitvindingen bij elkaar kwamen. Door deze combinatie werd de Nachtlens realistisch en uitvoerbaar:

De corneatopograaf

De corneatopograaf is een apparaat dat het oogoppervlak op duizenden punten meet en in staat is de veranderingen die de nachtlens aanbrengt te vergelijken.

Het Menicon-Z materiaal

Het Menicon-Z materiaal is super zuurstofdoorlatend en vormstabiel materiaal dat ’s nachts gedragen kan worden terwijl je heerlijk slaapt.

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *