Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Essilor Eyezen brillenglazen

Ontspannen ogen genieten van een digitale levensstijl

In onze huidige digitale levensstijl maken we steeds vaker en langer gebruik van diverse beeldschermen, zoals computers, laptops, smartphones en tablets. Door deze apparatuur moeten onze ogen nog harder werken. Ons kijkgedrag en onze kijkbehoeften zijn veranderd.

Voorkom klachten

Meer dan 90% van de beeldschermgebruikers geeft aan weleens last te hebben van vermoeide, droge of jeukende ogen. Daarnaast komen schouder- en nekklachten ook bij meer dan 85% van de gebruikers voor.

Geef uw ogen nu wat meer rust met Essilor Eyezen

Speciaal ontworpen brillenglazen

De resultaten naar het gebruik en de veranderingen in ons kijkgedrag zijn meegenomen in de verschillende ontwerpen. Essilor Eyezen ontspant uw ogen en vermindert daarmee de oog- en lichaamsklachten van beeldschermgebruikers. Daarnaast biedt Essilor Eyezen door middel van de Eyezen Focus een extra ondersteuning onder in het brillenglas voor uw smartphone-gebruik. Door de combinatie met de CrizalPrevencia coating zijn kleine letters beter zichtbaar en ervaart u een verbeterd contrast.

Optimale kijkbeleving en een natuurlijke houding

Kies voor een op maat gemaakt brillenglas voor uw specifieke kijkbehoefte en werkomstandigheden voor het beste resultaat. Dit betekent voor u een optimale kijkbeleving en een natuurlijke houding wanneer u gebruik maakt van uw computerscherm.

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *