Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Daglenzen

Comfortabele lenzen voor gevoelige ogen

Daglenzen staan voor ultiem gemak en hygiëne. Het zijn ideale lenzen voor gebruik naast het dragen van je bril, voor het zwemmen tijdens de vakantie of bij het dragen van de favoriete zonnebril. Geen vloeistof meer nodig en zeer geschikt wanneer je gevoelige ogen hebt.

Daglenzen zijn zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen.

Het dragen van daglenzen

Dankzij het gebruik van daglenzen heb je altijd schone lenzen en geen zorgen om vloeistoffen. Daarom is het ook een zeer geschikte lens om te dragen wanneer je last hebben van hooikoorts in het voorjaar of de zomer. Daarnaast zijn daglenzen geschikt wanneer de lenzen die je normaal draagt niet zo comfortabel zijn. Bijvoorbeeld wanneer je harde lenzen draagt en naar het strand wilt gaan of ter vervanging van je zachte lenzen bij het zwemmen.

Silicone hydrogel daglenzen

Er zijn nu ook daglenzen van siliconenmateriaal te krijgen, voor de meest gezonde daglens met ultiem comfort. Je kunt al daglenzen dragen voor € 45,- per 30 dagen.

Contactlenzen Serviceplan

Voor de extra comfort adviseren wij te kiezen voor een Contactlens Serviceplan. Met zo’n CSP zijn de daglenzen nog scherper geprijsd. Voor een vast bedrag word je begeleid in het kiezen van de juiste daglenzen en kun je kosteloos terugkomen voor een controle. Daarnaast profiteer je ook van extra service en garantie.

info daglenzen CSP

Voordelen van daglenzen

  • Altijd schone lenzen
  • Nooit meer schoonmaken
  • Beste contactlens om te dragen naast je bril of wanneer je soms contactlenzen wilt dragen
  • In zeer comfortabele materialen te verkrijgen
  • Ook verkrijgbaar als multifocale lenzen of met een cilinder
  • Met Contactlens Service Pas voordeliger te verkrijgen

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *