Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Aantrekkelijke actie op zonnebrillen

Inclusief Crizal Sun UV en op sterkte al vanaf € 199,-*

De nieuwe zonnebrillen collectie is binnen

De zomer staat weer voor de deur! De dagen zijn alweer wat langer, de zon laat zich al meer zien en misschien kriebelt het hierdoor bij u om op zoek te gaan naar een nieuwe zonnebril. Als vakopticien bieden wij een ruime keuze aan zonnebrillen en -glazen die zowel modieus als beschermend zijn. Keuze  uit modieuze en tijdloze kleuren, spiegelcoatingen en gepolariseerde brillenglazen, voorzien van de beste UV-bescherming. Want een zonnebril moet er mooi uitzien én goed beschermen tegen schadelijke UV-stralen! Zo gaat u modieus én beschermd de zomer in.

Bescherm uw ogen tegen UV 

U weet vast dat UV-licht schadelijk is voor uw huid en ogen. U kan uw ogen helaas niet insmeren met factor 50. Wat u wel kunt doen? Kies voor goede zonneglazen met UV-coating. Dat vermindert zelfs de UV-stralen die uw ogen bereiken via de achterkant van het brillenglas. 

Zonnebril op sterkte aanbieding

U draagt bij Federmann al een zonnebril op sterkte en inclusief Crizal Sun UV vanaf € 199,-*. Kom naar één van onze winkels en profiteer van deze zonnebrilactie.

* vraag naar de voorwaarden

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *