Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Zonnebril op sterkte

Goed zicht en bescherming van uw ogen.

Om veilig te kunnen genieten van de zon is een zonnebril van groot belang. De schadelijke UV-stralen van de zon maken uw ogen kwetsbaar en kunnen permanente schade aanbrengen. Dus of u nu in de tuin geniet van het mooie weer of op vakantie gaat, goede bescherming voor uw ogen is onmisbaar.

Laat u inspireren door onze nieuwe collectie zonnebrillen op sterkte.

Grote collectie zonnebrillen op sterkte

Met deze reden heeft Federmann een grote collectie zonnebrillen op sterkte in huis, die regelmatig wordt vernieuwd. Alle zonneglazen bieden bescherming tegen zonlicht en 

UV-straling. Zo kunt u met scherp zicht altijd veilig genieten van de zon.

Eye-Sun Protection Factor (E-SPF)

Een goede zonnebril ziet er niet alleen hip uit, maar houdt ook uw ogen en de huid daaromheen gezond. Draagt u een zonnebril met E-SPF 50, dan zijn uw ogen maar liefst 50 keer beter beschermd dan zonder bril!

Advies op maat

Wanneer u een zonnebril op sterkte wilt aanschaffen, spelen er verschillende factoren mee, zoals uw hobby’s en deelname aan het verkeer. Bij Federmann kunt u terecht voor een gedegen en persoonlijk advies.

Kom langs bij Federmann!

Bescherm uw ogen goed tegen de zon en houdt tegelijkertijd een scherp zicht met een zonnebril van Federmann. Kom langs bij één van onze vestigingen en laat u inspireren door onze nieuwe collectie zonnebrillen op sterkte.

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *