Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Wintersport zonnebril

Bescherm je ogen tegen de zon, sneeuw en wind.

Ga je binnenkort op wintersport? Denk dan ook aan de bescherming van je ogen en kies de beste zonnebril uit om mee op reis te nemen. Waarom is een goede zonnebril zo belangrijk? 

UV straling van de zon en sneeuwblindheid

Als er verse sneeuw ligt en er is zon, dan moet je vooral oppassen. De sneeuw kaatst namelijk 80% van alle zonnestraling terug de ruimte in. Je ogen krijgen daardoor veel UV straling te verduren. Onbeschermde ogen kunnen dan makkelijk sneeuwblindheid oplopen. Dat is pijnlijk en gaat gepaard met lichtschuwheid.

Een wintersport zonnebril is onmisbaar op de piste!

Om bovengenoemde klachten te voorkomen is een goede zonnebril tijdens de wintersport onmisbaar. De glazen van een wintersport zonnebril filteren alle UV straling uit en bieden de ogen, als extra, daarnaast nog bescherming tegen vallende sneeuw of harde wind.

Kom langs bij Federmann!

Kies de juiste zonnebril om je ogen op de piste te beschermen tegen UV straling en sneeuwblindheid. Kom langs in één van onze vestigingen voor een advies en een prachtige collectie wintersport zonnebrillen. Bij Federmann vind je de zonnebril voor jouw wintersport vakantie!

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *