Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Opticien

Federmann opticien staat voor deskundigheid

Federmann is de langst bestaande winkelier van de Grote Houtstraat in Haarlem en is tevens ook de langst bestaande optiekwinkel van Nederland (opgericht in 1850). Er zijn vijf Federmann optiekwinkels in Zuid Kennemerland: drie in Haarlem, één in Heemstede en één in Velserbroek. Onze opticiens hebben de expertise in huis om u de verschillen te kunnen aangeven en die met u te bespreken.

Er zijn brillenglazen en brillenglazen

Het brilmontuur

Vorm, maat en kleur zijn de drie sleutelwoorden voor iedereen die een brilmontuur moet uitkiezen. Wat past bij iemands gezicht en wat niet? De opticiens van Federmann adviseren u graag. Het is één van de leukste dingen van ons vak! Welk brilmontuur past bij jouw stijl?

Typen glazen

We onderscheiden monofocale en multifocale glazen. Op het gebied van multifocale glazen is onlangs een nieuw soort glas op de markt gekomen, onder de noemer Varilux X-series. Een ‘revolutie’ in de brillenglazen voor interactieve klant.

Meer over typen glazen

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *