Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Eén glas van uw tweede bril cadeau bij Federmann

Profiteer nu van de beste brillenglazen

Wat u ook doet op een dag, u wilt natuurlijk niet gehinderd worden door verminderd zicht. Varilux multifocale brillenglazen bieden u op alle afstanden scherp zicht, wat uw dagelijkse bezigheden ook zijn. Maar er zijn ook Varilux brillenglazen die u heel gericht ondersteunen tijdens specifieke activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan autorijden, computeren of sporten. Zo haalt u het beste uit uw dag met de juiste bril voor elke activiteit. U bent van harte welkom bij ons in de winkel, waar wij u graag informeren over de beste brillenglazen voor uw dagelijkse bril én voor uw tweede bril. Profiteer nu van dit aanbod.* 

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Deze actie is geldig t/m 2 december 2018

Bezoek onze brillenwinkels

VARILUX X-SERIES

60 JAAR INNOVATIE

Na uw 40ste moet uw lichaam harder werken om net zo soepel en in vorm te blijven als op uw 20ste. Dat geldt ook voor uw ogen, waardoor u op de korte afstand minder scherp gaat zien. Met de nieuwste generatie multifocale brillenglazen kijkt u door 60 jaar aan onderzoek en innovatie. Varilux X-series brillenglazen zorgen voor een haarscherp zicht en meer kijkvolume binnen handbereik zonder dat u uw hoofd hiervoor hoeft te bewegen.

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *