Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Oogmetingen, contactlens controles, optometrische onderzoeken alleen op afspraak

Aangepaste openingstijden:
Maandag: 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m zaterdag: 09:00 – 18:00
Koopavond: Gesloten
Zondag: geopend 12.00-17.00 in de Grote Houtstraat

Corona maatregelen

In alle Federmann winkels kunt u op afspraak terecht voor een oogmeting, contactlens controle of optometrisch onderzoek. De opticien of optometrist draagt hierbij uiteraard een mondkapje en indien er fysiek contact nodig is werken we met handschoenen.

In alle vijf de winkels kunnen we veel van onze meetapparatuur op afstand bedienen, zodat we uw ogen kunnen meten op 1,5 afstand en indien nodig staat er een preventiescherm tussen u en de opticien. Daarnaast nemen we extra tijd en hebben we de hygiëne maatregelen aangescherpt. 

Heeft u (of één van uw huisgenoten) ten tijde van de afspraak last van een van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts, dan schrijft de huidige regelgeving voor dat we uw afspraak verplaatsen naar een later moment.

Bel of e-mail uw Federmann winkel voor een afspraak of gebruik onze online agenda.

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *