Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Contactlensspecialist in Haarlem e.o. sinds 1974

De juiste kennis, de beste contactlenzen

Federmann is al vanaf 1974 vooraanstaand contactlensspecialist. Nu, ruim 42 jaar later, is er heel veel gebeurd in contactlens land. Zo wordt er bij ons veel aan nascholing gedaan om de nieuwste contactlenzen te leren kennen en hoe met de nieuwe aanpastechnieken om te gaan.

De voor jou perfecte lens, aangemeten op ruim 100.000 punten.

Een extra nauwkeurige cornea topograaf

Ook in nieuwe apparatuur wordt er geïnvesteerd. Begin dit jaar zijn al onze vijf winkels uitgerust met een extra nauwkeurige cornea topograaf. Zo’n topograaf peilt op ruim 100.000 punten, uiterst snel, de unieke vorm van de ogen. Mede daardoor kunnen wij de volmaakte contactlens aanpassen die precies je oogvorm respecteert. Dit is een belangrijke ontwikkeling bij het aanmeten van harde contactlenzen, nachtlenzen en zachte contactlenzen.

Raak niet uitgekeken, download ons lenzenmagazine!

Voor nog meer trends, ontwikkelingen en tips over lenzen hebben we het Federmann Lenzenmagazine gemaakt.

Download lenzenmagazine

Alles wat je wilt weten over lenzen, vraag het aan Federmann!

Ben je benieuwd of lenzen iets voor jou kan zijn en welke soort lenzen je dan moet hebben? Wat je vraag ook is onze hoogopgeleide contactlensspecialisten, opticiens en optometristen hebben altijd een passend antwoord. Stel je vraag vrijblijvend via het getoonde reactieformulier of bel direct 023 - 532 17 67.

Bezoek onze winkels

Soorten contactlenzen

Of je nu contactlenzen wilt ter afwisseling van je bril of voor het dagelijkse gebruik, bij Federmann ben je aan het goede adres. Wij hebben een zeer groot en gevarieerd aanbod contactlenzen. Zo bestaan er contactlenzen voor mensen met cilinder, leesafwijking of met hoge sterktes. Bekijk hier de video over multifocale lenzen... Zo zijn er tegenwoordig ook speciale nachtlenzen.

In sommige gevallen bereiken wij met een contactlens zelfs een zuiverder beeld. Als je je afvraagt of contactlenzen bij je succes zullen hebben, laat je dan vooral informeren door onze contactlensspecialist of optometrist

Vraag vooral een second opinion aan!

Ook als je vroeger al contactlenzen droeg maar dat het helaas niet meer ging, kunnen wij voor je bepalen of er met het huidige aanbod weer mogelijkheden zijn. Voor goed en scherp zien neem je contact op met Federmann. Bezoek een van onze winkels of bel voor meer informatie 023 - 532 17 67.

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *