Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

3D Oogmeting voor de beste brillenglazen

De beste kijkprestatie

Moderne brillenglazen en monturen worden steeds meer op maat van de individuele brildrager gemaakt. Want elk oog is uniek, en daarom is het belangrijk dat je brillenglazen optimaal worden afgestemd op de beste kijkprestatie.

Het draaipunt van de ogen

De nieuwste generatie gepersonaliseerde brillenglazen kunnen aangemeten worden door middel van de eyecode-technologie. Eyecode is een speciale 3D-meting van het oog, waarbij we informatie verzamelen over het draaipunt van je oog. Dit draaipunt is voor ieder oog uniek en heeft een belangrijke invloed op de zichtkwaliteit door het brillenglas.

Met de Visioffice kunnen we de eyecode vaststellen.

De beweging van de ogen

De eyecode-meting stelt ook de beweging van de ogen vast en berekent vervolgens precies hoe die gegevens in het glas verwerkt dienen te worden. Daarna wordt door de fabrikant jouw persoonlijke glas digitaal ontworpen en geproduceerd.

Advies op maat voordat je brillenglazen koopt

Voor het vaststellen van jouw eyecode gebruiken we een “Visioffice”. Dit apparaat meet in een paar minuten alle relevante maten van elk van je ogen. Hierbij worden video opnames van je natuurlijke kijkrichting en hoofdhouding gemaakt om de kijkgebieden exact in kaart te brengen. De brillenglazen kunnen vervolgens volledig op de maat van elk van jouw ogen gemaakt worden.

Maak hier een afspraak voor uw oogmeting

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *
Voorkeur winkel *