Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Crizal Forte UV coating

Helder zicht en optimale bescherming

De Crizal Forte UV coating op je brillenglazen helpt je zo helder mogelijk te zien en geeft je een groot aantal voordelen om je kijkcomfort te vergroten.

Hinderlijke reflecties tegengaan

De super-ontspiegeling zorgt er voor dat hinderlijke reflecties worden tegen gegaan. Je kan dat ervaren bij het ’s avonds autorijden of bij het werk op de computer.

Vuilafstotend

Dankzij een speciaal procedé is het glas vuilafstotend en bevat het een antistatische en een waterafstotende laag die voorkomen dat stofdeeltjes en waterdruppels zich aan het glasoppervlak hechten.

Krassen en slijtage tegengaan

Ook bevat de coating een glasharde laag die het kunststof optimaal beschermt tegen krassen en slijtage.

De ogen beschermen tegen UV-stralen

Het UV- filter dat aan beide zijden van het glas wordt aangebracht, zorgt ervoor dat je ogen ook bij het gebruik van een gewone bril beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen.

Helder zicht

Crizal Forte UV is de meest volledige ontspiegeling die het duurzaamste en meest heldere zicht biedt en je ogen volledig beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *