Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Adidas Zonnebrillen

Persoonlijke pasvorm en het beste zicht

Adidas Sport Eyewear producten worden ontwikkeld om aan de behoeften van verschillende sporten en de lifestyle rondom sport, te voldoen. Bij de ontwikkeling van nieuwe ‘high performance’ brillen zijn topsporters betrokken. Hiermee garanderen ze de beste combinatie van de volgende generatie montuur- en lenstechnologieën, waaronder persoonlijke pasvorm en het beste zicht. Adidas Sport Eyewear is dan ook niet zomaar een zonnebril, maar een essentieel onderdeel van uw sportuitrusting dat beter zicht ondersteunt.

Adidas de zonnebril voor de sporter.

Hardlopen of golfen, fietsen of outdoor-activiteiten, wereldrecord of persoonlijk record – sport en visies gaan gewoon samen. Maar om je doel te bereiken, is het niet genoeg om het alleen te definiëren. Je moet het erkennen en alles doen wat in uw vermogen ligt om dat doel te bereiken. Sportbrillen van Adidas Eyewear Sport bieden een onbelemmerd zicht op duidelijke doelstellingen.

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *