Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Schalkwijk Heemstede Velserbroek
Brillenwinkels

Najaarsactie van Federmann:
50% korting op uw 2e paar brillenglazen*

20% korting op uw 2e montuur*

Haal meer uit uw brillenglazen

Is een klein gedrukte tekst alleen nog met veel moeite leesbaar? Moeite met borden op de snelweg? Heeft u wellicht al een multifocale bril overwogen? Wij herkennen de signalen. Varilux komt dan in beeld. Deze multifocale glazen bieden u: scherp zicht op alle afstanden, naadloze overgangen; zonder extra hoofdbeweging en met een korte wentijd. Daarbij heeft Essilor na jarenlange innovatie vier soorten brillenglazen ontwikkeld. Om het optimale te halen uit die hele specifieke situaties. Voor schermgebruik, achter het stuur, in de zon en tijdens sporten. 

Najaarsactie: Korting op brillenglazen en montuur

Koop één paar brillenglazen en ontvang 50% korting op uw tweede paar.* Profiteer tevens van 20% korting op uw 2e montuur.* Kom naar één van onze winkels voor advies op maat, onze specialisten vertellen u graag meer over de voordelen in elke situatie. Wij meten uw ogen nauwkeurig, slijpen uw glazen op maat en monteren deze in het montuur van uw keuze.

* De actie loopt t/m 30-11-2019. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Bezoek onze winkels

Vraag het aan de Federmann opticiens & optometristen

Direct contact

Gekwalificeerde oogzorg & verrassende brilmonturen sinds 1850. Als oudste brillenwinkel in Nederland zijn we trots dat jij kwaliteit, persoonlijke aandacht en oer-Hollandse service nog steeds waardeert!

Bezoek brillenwinkels

023 - 532 17 67

Vul het formulier in

Aanhef *